Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

Árulkodó férfi cipők

2017. június 26. - Ruff Noémi

Az öltözködésben számomra a legnagyobb szerepe mindig is cipőknek volt, még a férfiak tekintetében is! Olyannyira, hogy kiszemeltem mosolya és keze után a cipő volt a nagy- vízválasztó, amelynek köszönhetően eldöntöttem, lesz- e valami a dologból. Őszintén bevallom, volt, hogy azért hagytam ott egy randit, mert nem tetszett a lábbeli, amit hódoló- jelöltem viselt.

Ha ránézek egy férfi szettre, lesz egy benyomásom, hogy milyen lehet a személyisége.  Mindenki keres valamit a másikban, némi vagányságot, csibészséget, humort, valamit, ami megfog. Kell valamilyennek lenni, és nem szabad semmilyennek lenni, mert a semmilyen nem fog meg, a semmilyen felejthető.

A cipő életérzést tükröz, tömören ábrázolja, kik vagyunk mi. Megmutatja milyen a stílusunk, személyiségünk, hova járunk szórakozni. Mennyire fontos számunkra a divat? Precízek vagyunk, vagy inkább lusták? Tehát hölgyeim, járjunk nyitott szemmel, és olvassunk az árulkodó jelekből!

snakers4.jpg

 

Például, ha meglátsz egy helyes fiút sétálás közben a belvárosban, és Tisza cipő van a lábán, csekély az esély rá, hogy este össze fogtok futni a Gozsdu Udvarban, mert egy Tisza cipős srác jobban kedveli az alternatív rendezvényeket, Hiperkarma koncertre, vagy Kiscsillagra jár. Félre értés ne essék! Semmi bajom a Tisza cipővel, sőt! Minden tiszteletem az övék, hogy közel 80 éve a magyar piacon tudnak maradni, képesek megújulni, és lépést tartani a külföldi cégekkel.tisza1ben_1.jpg

Minden márkával együtt megvásároljuk az életérzést, a stílust, és ha jól érezzük benne magunkat, akkor azok vagyunk mi.

Ha slip-on, snakers van a lábán; szereti a minimalista stílust, a letisztult formákat. A gyártók nagyon rákaptak erre a fazonra, így már rengeteget üzletben megtalálható. Bármilyen szetthez passzol, manapság már öltönyhöz is patent viselet! Szín tekintetében Én a feketét vagy a fehéret tanácsolom, de aki divatban Level 2 szinten van, simán bejátszhat egy extrémebb variációt.

snakers1be.jpg

 

Nálam a TOP férfi cipő: fekete klasszikus Converse tornacipő. (nagyon fontos, hogy fekete legyen). Kevés cipő van, amely ennyire tartaná évtizedek óta pozícióját a surranó piacon, férfiak és nők között egyaránt, mint ez az egyszerű, mégis nagyszerű darab. Sugárzik belőle a mérhetetlen lazaság. Feltalálója nem is sejtette, micsoda időt álló darabot hozott létre, mikor 1917-ben megalkotta ...

converse_1be.jpg

 

Nem csak a nőknél meghatározó a cipő. Kedves férfiak! Ne hagyjátok, hogy ezen álljon vagy bukjon egy randi! És nézzétek a  dolog pozitív oldalát, egy férfinak tizedannyi cipő is elég, mint egy nőnek! :)

Tipp férfiaknak: 4 pár különböző fazonú, jól kiválasztott cipő elég a jó megjelenéshez nyárra! Remélem, cikkem segít abban, hogy ne tanácstalanul vágj neki a vásárlásnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr1912613611
süti beállítások módosítása