Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

Nyárból az őszbe! Stílusos szettek az átmeneti időszakra

2017. augusztus 24. - Ruff Noémi

Vészesen közeledik az idő, amikor első őszi ruhánkat, cipőinket elő kell keresnünk, és a helyére kedvenc nyári darabjainkat kell eldobozolnunk. Még ha picit csalódottak is vagyunk a meleg évszak elmúlása miatt, gondoljunk arra, hogy az ősznek is megvan a maga szépsége. A nyár végéhez közeledvén előfordul, hogy már unalmasnak találjuk ruhánkat, egyre nehezebben tudjuk kombinálni őket. Ám az ősz beköszöntével az ember ismét tele lehet ötletekkel, inspirációkkal.

Az átmeneti időszakban igazán egyedi outfitekkel lehet előrukkolni, ugyanis a kora őszi és nyári ruhák egyes darabjait remekül lehet kombinálni. Használjuk ki ezeket a napokat, és vigyünk egy kis csavart öltözékünkbe! Íme, néhány tipp, amivel kedvelni fogjuk ezt a periódust is!

Amit MÁR MOST kapjunk elő a szekrényből: térd fölé érő csizma, bokacsizma.

Talán kijelenthetem, hogy emiatt a darab miatt várom mindig annyira az őszt! A térd fölé érő csizmák a kedvenceim! Minden sarok magassággal befutók, a tűsaroktól az egészen laposig. Optikailag nyújtja a lábat, jól áll az alacsony és magas hölgyeknek egyaránt. A sarok magasságtól függően lesz elegáns vagy laza. Szerintem nagyon nőies viselet, egy kis vagánysággal megspékelve. A bokacsizmát elképzelhető, hogy el sem tettük a téli cuccok közé, mivel a fesztivál szezon alatt nagyon szolgálatot tesz minden évben. Viselete egyre inkább elfogadott nyáron is, egyes darabokhoz kifejezetten jól. Aki szereti a szalmakalapos, kicsit hippis öltözékeket, az tudja, hogy mire gondolok!

overkneeboots.jpg

Amit MÉG NE dobozoljunk el: nyári ruha, rövidnadrág, szoknya.

Talán nem is sejtjük, de kedvenc nyári ruháink, szoknyáink remekül kombinálhatóak a fent említett lábbelikkel. Alkalmas időben választhatunk egy nyári, lenge felsőt farmerral, vagy sorttal bokacsizmánkhoz vagy hosszú szárú csizmánkhoz. A rövidebb fazonokat tetszés szerint lehet kombinálni harisnyával. A megosztó neccharisnya ismét reneszánszát éli. A szettek között mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt. A darabok kombinálhatók a letisztult szolidtól, az egészen extrémig bárhogyan.

bokacsizmakesz.jpg

Sokan talán nem kedvelik az átmeneti időszakot, mivel nehezebben lehet úgy felöltözni reggelente, hogy az a délutáni melegben is megfelelő legyen. Az említett darabok variálásával azonban nemcsak komfortos érzetünk lesz, de bebizonyíthatjuk, hogy a hőmérséklet ingadozás ellenére is fel lehet öltözni stílusosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr5912776492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása