Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

Őszi frizura tuning!

2017. szeptember 05. - Ruff Noémi

Megkérdőjelezhetetlen, hogy egy nő hangulatát mennyire fel tudja dobni egy új frizura! Az őszi időszak elején tudom ajánlani a „kedélyjavító” frizura váltást, amelytől hangulatunk jobb lesz, önbizalmunk megnő, és akinek eddig nehezen ment, az könnyebben megbarátkozik a hűvösebb idővel.

Az ősz arra is remek alkalom, hogy formába hozzuk, feltöltsük hajunkat, hiszen nyáron az UV sugarak, a sok pancsolás, vagy éppen a szárazság erőtlenné, töredezetté teszi hajkoronánkat. Ilyenkor egy frissítő hajvágásra, remek eredményt tud produkálni! Hogy biztosan meghozzam a kedvet egy kis átalakuláshoz, összeszedtem a 2017-es ősz top frizura tippjei:

Festés – aranybarna, rezes árnyalatok

Színek terén az aranybarna és a rezes árnyalatok a befutók! A trend erősen hajlik a természetes látszat felé, a bayalage mellett megjelent a summertime hair (napszívta technika) is. Az árnyalatoknak csak a képzeletünk szab határt, választhatunk visszafogott, vagy éppen feltűnő színeket. A legnagyobb sláger a karamell szőke és a rose gold. Abszolút természetes hatás, ha egy szőke árnyalat enyhén rózsaszín, réz vöröses árnyalattal bolondítják meg.

bayalagemontazs.jpg

Formázás – hullámok, fonatok, konty

Ezekkel az egyszerű trükkökkel igazán fel tudod dobni a hétköznapi frizurádat! Elkészítésükhöz nem szükséges fodrász szaktudás, gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, a reggeli rutinba is beépíthető műveletek. A hullámok és a fonatok a fesztivál szezonban annyira népszerűek lettek, hogy az őszi trendben is a csúcsra törtek. Az elegáns stílus kedvelői a laza kontyokkal nem nyúlhatnak mellé.

hullammontazs.jpg

Vágás – Bob/Long bob

Ha meguntad hosszú hajad, és filózol a váltáson, itt a legjobb alkalom egy rövidebb, de mégis nőies fazonhoz! Nem fogod megbánni! Még mindig hódít a bob és a long bob, mivel minden korosztálynak remekül áll hosszúságtól függően. Elkészítése egyszerű, megjelenése szolid, nőies, egyszerű, de nagyszerű.

bobmontazs.jpg

Tuti tipp: A frissítő, rendszeres – 3 havi –hajvágással remek eredményt lehet elérni hosszútávon! Az egészséges, erős és szép hajért megéri lemondani arról a pár centiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr4312805220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása