Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

A nagy táska mustra: Te melyiket választanád?

2017. augusztus 03. - Ruff Noémi

Egy nő megjelenését két dolog határozza meg igazán, a cipő, amit visel és a táska, amit választott hozzá. Ezek azok a darabok, amelyek leginkább kihangsúlyozzák stílusát, legtöbbet árulnak el róla. A táska majdnem annyira fontos, mint a cipő, nem meglepő, hogy „karöltve” járnak. Ördögi kör, mikor veszel egy  jó cipőt, és rájössz, hogy nincs hozzá táskád…

A tökéletes táska fogalma mindenkinél mást jelent. Van, aki a kicsiket kedveli, van, aki a nagyobbakat szereti, egy biztos, nélkülük sehova nem tudunk elindulni. Mindkét méretnek megvannak az előnyei, hátrányai. A nagyobb méreteknél tapasztalható a Mary Poppins – szindróma, mikor végtelennek tűnik táskánk befogadóképessége, és semmit nem találunk meg benne. Néha pedig előfordul, hogy még telefonunk is alig fér bele bohém műbőr retikülünkbe.

bohembag1.jpg

Anyagok, formák és színek terén megoszlanak a vélemények, ki melyiket kedveli. Nemrégiben nagyon felkapott lett egy műanyagból öntött táska, az O bag. Talán pont érdekes formája miatt vált ennyire népszerűvé, lányok százai hordják boldogan, ezzel ellentétben nagyon megosztó is lett. Sokaknál szóba sem jöhet egy műanyag táska, pedig praktikussága pont ebben rejlik, könnyen tisztítható, és strapabíró. Mások annyira megkedvelték, hogy egy egész kollekciót összegyűjtöttek belőle. Sajnos az egyediség vonzóságát azonban elvesztette, ma már az a különlegesség, ha valakinek nincs O bag táskája.

obag_kesz.jpg

Ha anyagokról van szó, nálam a valódi bőr a befutó. Egy precízen elkészített, minőségi bőr táskánál nincs elegánsabb. Nemrégiben legóztam össze kedvenc darabomat egy hazai designer táska 3d tervezőjének segítségével. Akik szeretik a kreatív, egyedi dolgokat, azoknak tudom ajánlani. Kedvelem a praktikus darabokat, így egy shoppert választottam, mely azóta is hű társam a hétköznapokban. A Vengru letisztult formavilágával azonnal belopta magát a szívembe. Imádom minimalista stílusát, de leginkább azt, hogy a tervező segítségével 100%-ban tükrözi egyéniségem.

vengru_montazs.jpg

Divatok jönnek-mennek, fazonok, színek váltják egymást, de a lényeg a harmónia. Mindegy, hogy milyen márka, praktikus, vagy inkább csak divatos, ha összhangban van stílusunkkal, és szeretünk vele utcára menni, akkor lehető legjobban választottunk..

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr9512716776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movie 2017.08.04. 12:46:08

Egyiket sem választanám, mert körberöhögnénak a kolegák.
süti beállítások módosítása