Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

Fejre fel! - Az ősz legtutibb kiegészítői

2017. október 25. - Ruff Noémi

Javában tart az ősz. Lassan ismét megbarátkozunk a gondolattal, hogy muszáj melegebb ruhákba bújnunk bárhova is indulnánk. Ebben az időszakban kerülnek elő először a sapkák és kalapok, amelyek szuper kiegészítők lehetnek.

Sokan nem kedvelik őket, pedig igazán nagy divatjuk van, és praktikusak is a hűvösebb időben. Testünk hőmérsékletének kb. 50%-át a fejünkön keresztül adjuk le. Éppen ezért, ha bármilyen fejfedőt viselünk, nem feltétlen kell vastag, hosszú kabát, ugyanis bőrdzsekiben sem fázunk egy esetleges városnézés, vagy egyéb szabadtéri program során.

Idén ősszel még nagyobb teret kaptak a kalapok. Az egészen feltűnő, világító színek mellett még mindig a topon vannak az igazi meleg őszi árnyalatok, a barna, bordó, lila, bézs. A különböző formák között mindenki megtalálja azt, ami igazán jól passzol egyéniségéhez.

kalap_montazs.jpg

Sokaktól hallottam, hogy nem mernek kalapot hordani, mert mindenki megnézi őket. A kalap valóban egy nagyon határozott, markáns viselet, de nem kell megijedni tőle, ami jól néz ki, azt általában megnézik az emberek! Kezdő kalaposoknak a szolidabb színeket ajánlom, aki pedig már „Level 2-es”, nyugodtan feldobhat egy Radics Gigi-féle királykéket!

Akik viszont még mindig nem érzik magukénak a kalapokat, a hidegebb napokon kapjanak fel egy sapkát! Az üzletek zsúfolásig vannak cukibbnál- cukibb, szőrös, bojtos, kötött darabokkal, válogatni van miből. Próbáljunk hajunkhoz illő színűt választani, akkor nem fogunk mellényúlni! Persze minden sapkához és kalaphoz jól dukál egy hozzá illő sál.

sapka_motazs.jpg

A divatos fejfedőkkel remekül fel lehet dobni az összhatást a szürke, komor napokon. Ezek a darabok egy kis vidámságot, színt tudnak vinni hangulatunkba, apró pozitív töltést adhatnak napunknak, ha nehezen kezdődnek az őszi reggelek. Merjünk színeket hordani, merjünk öltözködni!

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr9213068030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása