Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

Fesztivál-ON

2017. július 04. - Ruff Noémi

Már javában tombol a nyár és vele együtt a fesztiválszezon is. Ilyenkor mindenki szereti egy kicsit elengedni magát, lazább ruhákat viselünk, mint a hétköznapokon, ledobjuk láncainkat, és átadjuk magunkat a „freedom” érzésnek. Legyen szó alternatív, vagy mainstream rendezvényről, nem bízhatod a véletlenre, hogy miben fogsz megjelenni. Az amerikai Coachella fesztiválról évről évre rengetek inspirációt kapunk, többek között Én is innen válogattam… Íme pár ötlet egy patent szetthez!

coachjo.jpg

Tavaly óta a konstrukció sokat nem változott, még mindig nagy divat a crop top, és a magas derekú szoknyák, sortok. Egyre több a rojtos kabát, kardigán, táska. Anyagok tekintetében egyre inkább visszaköszön a kötött, a csipke, a hasított bőr. Ebben az évben még jobban elterjedtek a rock bandás felsők, ám valljuk be, nem túl hiteles egy olyan zenekar pólóját hordani, akitől egyetlen számot sem ismerünk! Nehéz elképzelni, hogy manapság ilyen sok fiatal nő rajongója van itthon a Rolling Stonesnak vagy Iron Maidennek…  :)

rockband.jpg

Fesztivál szezonban nálam a bokacsizmák és bakancsok a befutók, mert azon túl, hogy egyedi stílust kölcsönöznek, még kényelmesek is, és védelmet nyújtanak, ha szeszélyesre fordul az időjárás, ami az utóbbi időben nagy átlagban előfordult…

Az öltözéken kívül, nagy hangsúly kerül a fesztivál frizurákra is! A Trónok harcában mindig irigykedtünk Daenerys Targaryen gyönyörű, fonott hajkoronájára… Nos, egy fesztivál remek lehetőség nyílik arra, hogy kipróbáljunk néhány bohém technikát! Szerintem nagy igény lenne egy kitelepített hajfonó szalonra ezekben a napokban…! Akik ennél még kicsit feltűnőbb külsőre vágynak, azok a legújabb hajszínezővel könnyen elérhetik a kívánt hatást, legyen szó pasztel vagy erőteljes színekről.

festetthajmontazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr9712640557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása