Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

4 trendi darab, amit még ezen a nyáron be kell szerezned!

2017. augusztus 16. - Ruff Noémi

A természet örökké változik, de mindig megújul. Ez mondható el a divatról is, mely remekül alkalmazkodik az évszakokhoz. Idén nyáron mindenből kijutott, kaptunk hideget - meleget, de összességében jó időnk volt, nyári szettjeinket szívesen hordtuk a nagy melegben.

Lassan vége a nyárnak, ami „úgy fáj, hogy don’t break my heart!”, így már az őszi kollekcióval barátkozunk, mikor belépünk egy üzletbe. De még mielőtt felkapnánk a kedvenc bőrdzsekinket, nézzünk szét az idény legmenőbb darabjai között, és ha úgy gondoljuk valamiről lemaradtunk, itt az ideje, hogy beszerezzük!

Idén nyáron 4 nagy kedvencem volt, ezekből egy pár visszatérő. Lássuk őket!

  1. A szezon kimagasló népszerűségének örvend: az espadrilles. Már a múlt évben belopta magát a szívembe, de ezen a nyáron igazán kibontakozott. Szinte minden üzletben megtalálható, jól kombinálható a legtöbb outfittel, kényelmes és szellős, ezért sokan kedvelik, még a férfiak is!

espadrillesjo.jpg

  1. A nagy visszatérő: a farmerszoknya! Lehet rojtos, szaggatott, gombos, világos, sötét, mindenhogy imádjuk! Még óvodába jártam, mikor először emlékszem, hogy divatba jött. Szeretem, mert unverzális modell, patent viselet egy laza mozihoz sportcipővel és toppal, de inggel és magassarkúval kombinálva is maximálisan megállja a helyét az irodában!

szoknyajo.jpg

  1. A hanyag elegancia: a kezeslábas/overál. Bevallom első ránézésre kicsit ódszkodtam tőle, de mikor felpróbáltam, azonnal megkedveltem. Praktikus és időt spóroló, mivel 1 darabból majdnem megvan az egész szetted, nem kell gondolkozni pluszban az alsón/felsőn. Szintén jól kombinálható, lehet elegáns vagy laza is. Színben bármi szóba jöhet, az Én kedvencem a fehér, zöld, szürke árnyalatok.

overalkesz.jpg

  1. A nyár legmenőbb mintája: Trópusi minta. Néhány éve találkozhattunk először ezekkel a darabokkal, de mostanra érték el azt a pontot, hogy szinte az összes üzletben találkozhatunk velük. A színek és formák kombinálásának köszönhetően természet közeli érzést kölcsönöznek. A legkedveltebb minták a pálmalevél, az ananász, és a flamingós. Munkai és szabadidős outfitnek is tökéletes.

tropicalkesz.jpg

Ha idén nyáron nagyon vágyakoztál egy darab után, de még nem vetted meg, az utolsó hetekben bepótolhatod. A nagy szezon végi leárazások már elkezdődtek, ahol tényleg megéri szétnézni! És ha felmerül benned a gondolat, hogy nyári ruhákat már nem sokáig tudsz hordani, így nem veszel újat, gondolj arra, milyen nagyszerű lesz vadiúj darabokkal indítani a 2018-as nyári szezont!

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr2812755366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása