Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

TOP nyári köröm trendek

2017. június 30. - Ruff Noémi

Azt hiszem sokan egyetértenek velem abban, hogy manapság a műköröm készítés/ köröm festés már nem csupán szakma, hanem művészeti ággá avanzsálódott vállalkozás.

A közösségi média oldalai dugig vannak a legújabb technikákkal készített gyönyörű munkákkal. Inspiráció akad bőven, a képek böngészésével órákat lehet eltölteni, ám nagyon nehéz a választás, mert rengetek kitűnő alkotással lehet találkozni.

A nyár 2 slágere:

- Gyümölcsös

Példának lágy pasztel színeket válogattam össze, de ha valaki a feltűnőbbeket kedveli, nyugodtan belecsempészhet egy kis neont is!

korom_gyumijo.jpg

- Ombre

A színek kombinációja ennél a stílusnál szinte végtelen, így a legextrémebb variációk is elkészíthetők. A szolid  kedvelőinek a babyboomert ajánlom, mely francia hatást kelt egy kis csavarral. Fedőlakkok terén még mindig kedvenc a csillogó és a matt top, ezeket szintén lehet ötvözni tetszés szerint.

k_ombrejo.jpg

 Bármelyik mellett tesszük le a voksunkat, törekedjünk a harmóniára, mert ezeknél a mintáknál nem nehéz túlzásokba esni!

Végezetül összeszedtem néhány őrült, cuki, és kicsit sem mindennapi kreációt! 

Jó böngészést!

koromfestettmontazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr612616389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása