Kapcsold Magad Divatra!

PATENT

A Vengrunál jártam

2017. augusztus 10. - Ruff Noémi

Mikor eldöntöttem, hogy útjára indítom blogomat, arra gondoltam, mi lenne, ha magyar tervezőkkel dolgoznék együtt. Olyan fiatalokat mutatnék be, akik teljes erőbedobással alkotnak, szívüket-lelküket beleteszik 1-1 remekműbe.

A sors hamar összehozott Bogival és Tomival. Az Ők kezei alatt születnek meg a Vengru designer táskák. Az első perctől kezdve gördülékenyen ment a közös munka, könnyű volt velük dolgozni, mert nagyon nyitottak az új dolgokra, segítőkészek és kedvesek. Mikor elküldték a műhely címét, egy pillanatra lefagytam, a 8. kerületi Szigony utcába vártak… A Roncsfilm c. filmnek köszönhetően volt némi elképzelésem a környékről… Hatalmas kontraszt, hogy ezen a nem túl szép környéken ilyen igényes, egyedi, kreatív táskák készülnek…

keszpink.jpg

A táskák letisztult, minimál stílusa első pillantásra belopta magát a szívembe. Fontosnak tartották, hogy a név utaljon a táska eredetére, így a szláv vengria szóból alkották meg, melynek jelentése; magyar. A V forma minden táskán visszaköszön, ez a táska egyik meghatározó eleme. Ennek köszönhetően bővíthetjük nagyobb méretre a panelok segítségével, illetve a panel külön kistáskaként (clutch) is zseniálisan megállja a helyét.

Legó táskának is nevezik, mert Te rakhatod össze minden elemét, olyanra, ami maximálisan megfelel neked! Fantáziádra van bízva, milyen darabot állítasz össze.  A táskához önállóan kiegészítő elemek is rendelhetők, fogók vagy másik panelek. Így 1 táskából összerakhatsz shoppert, hátizsákot, kishátizsákot, borítéktáskát is. Ha jól variálod őket, mindig olyan érzésed lehet, mintha mindig egy új táskád lenne.

keszvengru.jpg

Nekem ezért is tetszett meg nagyon. Hétköznapokon jól szolgál a shopper, sok minden belefér, viszont vacsorázni már csak a borítéktáskát viszem magammal. Feltűnő formája miatt mindig sokan megnézik. A magyar designer piacon nemcsak küllemével hódít. Árával is formabontónak mondható. Nincs túlárazva, nem lett luxuscikk, és ezt a legjobb értelemben írom. Megfizethető, egy divatot követő, egyéniséget kedvelő személynek.

 A blogolás során rengeteg emberrel találkozom. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megismerhettem Bogit és Tomit, akik példa értékűek, mert pozitívan gondolkoznak és keményen dolgoznak azért, hogy céljaikat elérjék. Örülök, hogy olyan tervezőket és munkákat mutathatok be, akikről hitelesen tudok fogalmazni és szívesen írok.

A bejegyzés trackback címe:

https://patentoutfit.blog.hu/api/trackback/id/tr9112732530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása